28 dec

Har inte haft dator på ett tag så har inte kunnat skriva å sen så har jag inte hunnit å grejer...har varit mkt nu. Igen. Iallafall, har tagit körkort nu. ÄNTLIGEN!! Skönt att ha det gjort. Julen har väl varit som den brukar. Saknar min kära morfar mer och mer för varje gång...gillart inte. Hoppas bara att du kollar ner på mej där uppifrån och är stolt över mej... Nej, nu går vi vidare. Jobbet har blivit en riktig cirkus, min farbror har fått sparken å det gör mej orolig. Visst han har familj nu och så men ändå. Jag vet ju vem han är och vem han har varit. Försöker att inte oroa mej allt för mkt... Ska iallafall bort därifrån så fort som möjligt!

Tänkte att det skulle hjälpa att skriva här men jag känner att min hjärna, som så många gånger förut, är i för mkt kaos. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja liksom.. Varje dag är en ständig kamp mot mej själv... Jag som började få lite kontroll, nu känns det som om jag håller på att förlora den igen. Kaoskaoskaos!

För att det ska bli lite possitivt så måste jag ju näma torsdagen som var. Konrad med UNDERBARA människor. Tack för en grym krogrund! (Bästa på länge?)

Aja, Ciao <3

RSS 2.0