Helgen

Har varit en väldigt lugn helg. Riktigt skönt har det varit. Veckan som kommer blir riktigt tuff. Jobbar måndag, onsdag, fredag och lördag. Det här är premiär veckan för Coop, nyöppning på torsdag!





Jag har en fråga i mitt huvud som jag tror att jag inte kommer få veta svaret på...eller kommer jag det?

Händelserik dag :P

I dag har det hänt massor! Vaknade upp hos mormor. Hon mådde inte så bra igår så jag gick dit å höll lite kolla på tanten. :)  Åkte till skolan, träffade Jim snabbt och åt lite frukost med honom. Hem och sen tillbaka till stan för körlektion. Efter den så bar det av till lögarängen för att dyka ner i basängen. Jag menar verkligen dyka! Det är nämligen så att jag fick ett provdyk i 18års present! Ja, det var över ett år sen men bättre sent än aldrig som man säger. ;P Jag kan säga att det var en anorlunda känsla att simma runt på botten vid det djupaste. Barnen som var där tyckte också det var coolt och man hörde komentarer som: " Titta pappa! riktiga dykare!"
Ibland kan barn vara riktigt söta. Dom är riktigt söta när dom har tappat bort sina föräldrar också, på mitt jobb, och man får gå med dom till kassan så dom i kassan kan ropa på föräldrarna. Då är dom också söta... Aja, riktigt bra dag idag må jag säga!

Byebye /Camilla

Sthlm

Idag bar det av till Stockholm med Jim! Gick runt en massa och så fikade vi JÄTTE kladdig kladdkaka. Vi åt mat på ett grekiskt ställe, det var verkligen riktigt grekiskt med musik och allt så jag längtade faktiskt hem till Grekland. :P Det var en riktigt mysig dag som var helt perfekt! Jag är verkligen lycklig! <3

Måndag

Asså det känns verkligen som veckorna går fort. Jobbat idag 7-16, imorrn skola, onsda ledig, torsdag skola igen och fredag jobb igen. Så ser typ mina veckor ut å då ska jag hinna med att träffa kompisar, träffa pojkvän och ta körkort! Veckorna bara flygger iväg!

Ska bli duktigare på att uppdatera här... Aja, kollar prison breake nu. Lite segt är det men man måste ju se hur det går för dom!

Byebye


Söndag

Märkte att det var längesen jag skrev nåt här. Livet flytter på ganska bra just nu med pojkvän, körskolan, skolan och jobbet. Tänkte att jag skulle försöka få ner nåt vettigt men tror det bara är att ge upp. Jobbade igår sen hem å sen ut på krogen med Erik och Tor. Riktig rolig kväll måste jag säga.

Jag har kommit på att jag har blivitt en riktigt Thunberg, tror inte att det är nån som förstår vad det innebär men det skiter jag i. :) Det är ju mycket roligare att chocka folk än att berätta allt hela tiden. Jag har kännt på sista tiden att den Thunbergska självkänlan har växt inuti mej, det är helt underbart! Äntligen börjar saker och ting bli som det ska vara. Men som man brukar säga så har ju myntet en baksida också... Det märks mest när jag dricker... Det tycker jag inte om. Jag är precis som min kära farbror, när jag ser på honom så ser jag mej själv å jag gillart inte. Det dålig håller jag på att jobba bort men det är fan inte lätt. Men det ska gå!

Blev mer än jag trodde det skulle bli. Aja, byebye for now

"Jag trodde att jag lärt min läxa, jag vet hur sångerna låter. Jag känner ingenting sånt där nu, en sång inom mej där hjärtat gråter" (8)

/Camilla

RSS 2.0